hemmamormor.blogg.se

Hej på dig. Eva heter jag. Jag bor i Aneby tillsammans med min make sedan 31 år. Tillsammans har vi två döttrar, Helena född 1981 och Madelene född 1983. 1986 lämnade vi vår tillvaro i Linköping efter att Göran, då 26 år gammal, köpt ett företag. Jag jobbar halvtid i företaget och resten av min tid ägnar jag åt att vara dagmormor åt mina fyra barnbarn. Två pojkar, Dante och Didrik, födda 2008 och 2010 och Stella och Olivia födda 2011 och 2012. Här kan du läsa om våra galna upptåg, min matlagning och andra stolligheter som vi hittar på. För sådana är vi, vi tar livet med en klackspark. Välkommen!

Allmänt

Publicerad 2013-11-28 20:36:08 i Allmänt,

Jag glömde visa bilden på Tupperwareburkarna som jag köpte när jag var hos Matilda på hennes Tupperwareparty.Här kommer bilden på dem . 

Stella ,Didde ,tupperwareburkar och lite zumba .

Publicerad 2013-11-28 17:41:22 i Allmänt,

Igår va Stella hos mig ,vi läste böcker,lekte med bilar sen ville Stella ställa ut lite olika burkar från plastskåpet, men mest pysslade hon med påsförslutarn,hon sorterade dem i färggrupper.Vi åt lunch och efter lunchen blev det en promenad,Stella somnade.Madde o Olivia kom och hämtade Stella. Senare åkte vi till simskolan .


Idag var det Diddes dag vi har roat oss med att baka rischoklad mums mums,sen har vi läst en massa 
bäcker,varit i lekparken och gungat m.m, vi gick hem och kollade lite på film också det blev mamma mu. Sen kom Chrille och hämtade Didde.Nu ska jag på zumban kul .


Allmänt

Publicerad 2013-11-26 17:06:24 i Allmänt,

Nu tänkte jag att jag ska skriva lite och berätta lite vad jag har gjort de sista dagarna . Natten mellan onsdag och torsdag kom det så pass mycket snö så Didde o jag kunde göra en snögumma två snölyktor , Didde gjorde lite snöänglar också vi avslutade med snöbollskastning , jättekul hade vi .Fredagen blev lugn tittade på teve vi kollade på på spåret det är ganska kul . Lördagen började vi med en långfrukost ,sen hjälpte Göran mig att tvätta fönstren och jag satte upp julgardinerna ,adventsljusstakarn och stjärnorna nu är det lite julstämning mysigt .I söndags var vi och firade Helena som fyllt år , hon hade bakat så mycket gott .Måndagen började jag med att baka saffransbullar ,tvätta ett par maskiner smutstvätt ,lite städning och senare på kvällen var jag hos Madde för hon hade Tupperware party trevligt med mycket  gott fika där också . Här kommer lite bilder dels från Tupperware partyt och vardagsrummet som jag lovade ,det ända som är kvar i vardagsrummet är att vi ska sätta upp tavlorna annars är allt färdigt .





Allmänt

Publicerad 2013-11-20 21:00:44 i Allmänt,

Idag hade jag en jättetrevlig dag hos Madde ,Stella o Olivia ,vi har gjort julgodis .Gerd ,Helena ,Dante o Didde kom också dit . Det  blev knäck , kola och marshmallowsfudge mums mums . Jag glömde att berätta att Dante och jag bakade pepparkakor igår , nu behöver jag bara baka saffransbullar också ,sen kan vi njuta av allt det goda vi gjort .




Göran o jag

Publicerad 2013-11-18 15:44:52 i Allmänt,

I lördags var vi på hockey , såg Hv 71 spöa Växjö Lakers visst det blev bara 2 poäng men bättre en inga poäng alls. Lugn kväll framför teven och kollade på så mycket bättre . Söndagen började med en långfrukost och senare en tipspromenad som är 3km genom skogen här i Aneby .Madde ,Stella och Olivia ville följa med också kul .

Didde och,vårat hus .

Publicerad 2013-11-15 10:48:08 i Allmänt,

Jag skrev för ett tag sedan att vi höll på att göra om i vårat vardagsrum ,nu är det så gått som färdigt det ska bara upp lite tavlor ,gardiner m.m. Igår var ju Didde hos mig ,vi pärlade på pärlpattor ,byggde pussel , målade i målarböcker som är magiska man behöver bara använda vatten ,när man målar i dem coolt va. Efter lunchen gick vi till biblioteket och lånade massor med böcker . Sen var det dags för mig att åka och träna zumba . Har jag berättat att jag ska bli mormor igen,det blir mitt femte barnbarn ,det ska komma i april jättekul tycker jag . Senare kommer jag att lägga upp en bild på vardagsrummet ,så ni får se förändringen ,jag ska bara få upp gardinerna och det andra så håll ut.

Allmänt

Publicerad 2013-11-12 07:06:03 i Allmänt,

Igår var det en väldigt intensiv dag ,först kom Lasse och hjälpte till med tapeterna Sen styrde vi kosan till Jönköping .vi skulle köpa 2st vitrinskåp nytt soffbord ny taklampa . Det kommer bli så fint jag ska ta en bild och visa slutresultatet senare .Ikväll blir det en trevlig kväll hos Matilda och Tupperware party .

Zumbaträning och vårat hus.

Publicerad 2013-11-09 19:56:30 i Allmänt,

Idag har Madde ,Helena och jag varit inne i Tranås på ett zumba -event .Det var jättekul, träning o 2 timmar ,svettigt men som jag skrev, jättekul.Tack så mycket Helena, för att jag fick följa med på det här.Göran var hemma och slipade ner tapetskarvarna i vårat vardagsrum,på måndag blir det nya tapeter,det kommer bli så fint.

Vårat hus

Publicerad 2013-11-04 20:44:01 i Allmänt,

Vi håller på och ska tapetsera om vårat vardagsrum ,vi ska även köpa lite nya möbler . Det blir kul , nytt soffbord , taklampa och två vitrinskåp istället för en bokhylla ,vi har inte så stort vardagsrum , det blir ju bättre plats så . Göran är väldigt duktig han har gjort nya fönsterbräder också de är i trä istället för granit . Så här ser det ut just nu .

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela