hemmamormor.blogg.se

Hej på dig. Eva heter jag. Jag bor i Aneby tillsammans med min make sedan 31 år. Tillsammans har vi två döttrar, Helena född 1981 och Madelene född 1983. 1986 lämnade vi vår tillvaro i Linköping efter att Göran, då 26 år gammal, köpt ett företag. Jag jobbar halvtid i företaget och resten av min tid ägnar jag åt att vara dagmormor åt mina fyra barnbarn. Två pojkar, Dante och Didrik, födda 2008 och 2010 och Stella och Olivia födda 2011 och 2012. Här kan du läsa om våra galna upptåg, min matlagning och andra stolligheter som vi hittar på. För sådana är vi, vi tar livet med en klackspark. Välkommen!

Allmänt

Publicerad 2015-10-27 07:45:29 i Allmänt,



Oj oj i natt har det varit svårt att sova när det har varit fullmåne, så jag har gjort vargarna sällskap i natt, satt uppe vid tresnåret och löste korsord i ungefär en timma, sen gick jag och lade mig igen. Somnade och sen ringde klockan 6:15 så då var det dags att gå upp och starta den här dagen,det  blir till att gå lägga sig tidigt i kväll. Hoppas att ni alla får en fortsatt bra dag. 






Allmänt

Publicerad 2015-10-14 07:12:04 i Allmänt,

Igår på förmiddagen tog Dahlia o jag en promenad och då tog jag några fina höstbilder. Här ska ni få se och jag önskar er alla en fortsatt bra dag. 







Allmänt

Publicerad 2015-10-09 10:37:34 i Allmänt,

Så här har min vecka varit, i tisdags var det Dahlias mommodag och vi var och lekte i lekparken, sen gick vi hem för att laga lite lunch, medans jag lagade lunch till oss så lagade Dahlia sin egen lunch, som blev kaningryta med sin egen mjukis kanin. 

Sen dansade och klappade hon händerna också hon gillar musik, och det gör jag också, så det händer att när radion är på och det är en låt som vi gillar så diggar vi och dansar lite. 

Efter lunchen så var det dags för Dahlia att sova middag, när hon hade sovit färdigt så fick hon lite mellanmål, och sen gick vi ut en stund här hemma och lekte i lekstugan och laga lite mat till leksakshästen , här får hästen lite god mat mums mums. 

När Dahlia hade åkt hem så var det dags för mig och äta och ladda upp mig  för mitt zumbapass, som är lite svårt men så jättekul, jag är ju inte lika snabb och rörlig som jag tror, men det gör ju inget när det är så kul😄😄😄😄😄
I onsdag var det Olivias mommodag, och vi gick en promenad på förmiddagen in till samhället för jag behövde handla lite, och innan vi gick hem för att laga lunch så ville Olivia leka på lekplatsen på torget. Här kikar hon på stjärnorna. 

Sen gick vi hem och lagade lunch som blev fläskkotlett ,potatis , sås, grönsaker och äppelmos till det. Efter maten byggde vi med legot, läste lite böcker, lyssnade på mamma Mu saga, sen kom Madde o Stella och hämtade oss för då 
var det dags att åka till simskolan. Så här kan det se ut då. 



På torsdagar är det Didriks o Stellas mommodag oj vad de leker och har kul när de leker, så här kan det se ut, de leker oftast mamma,pappa, barn. Här har de byggt massor flygplan som de ska ha för att flyga på sin semester till badhuset, och senare bo över på sitt hotell. 

Här är hotellet som de skulle bo över 
på. 

De har väldigt mycket saker som de måste ha med sig på semestern, och de ska ha sin speciella plats som ni kan se här. 










När de sovit färdigt på sitt hotell så skulle de åka ut på sin picknick som ni kan se här, och senare så fick barnen få bada. 


De hade så jättekul hela tiden, efter lunchen så städade vi bort lite saker som de inte behövde längre, men vi sparade barnens sängar , lite av barnens leksaker m.m, och tänkte att vi skulle gå och mata änderna, men på vägen dit så måste man ju plocka lite blommor som fortfarande finns kvar. 

När vi kom fram så var inte änderna där, så istället så lekte vi lite i Svartåparken  innan mellanmålet, efter mellanmålet så lekte Didrik o Stella vidare med sin mamma, pappa, barn lek innan de skulle bli hämtade av Helena o Madde.
Ha en riktigt fin helg önskar jag er.😄



Barnbarnen o jag

Publicerad 2015-10-02 08:58:40 i Allmänt,

Igår blev det bullbak för mig , barnbarnen tyckte det var kul en liten stund, men sen ville de leka själva. Medans bulldegen jäste så ville barnbarnen ut och cykla lite. Här kommer en härlig bild på vaniljbullarna som jag bakade mums mums😄



Här leker barnbarnen mamma, pappa o barn och de ska åka på semester, så de packar sina saker i gamla brödburken som får de säger är bagaget på bilen, och ibland i leken så ringde de till mig i låtsastelefonen och frågade om jag kunde vara barnvakt åt deras barn, och självklart så kunde jag ju det. Det var så kul att se dem leka och att de hade så kul själva, jag har så fina barnbarn och jag älskar dem så mycket❤️😘 



Ha en fortsatt bra dag önskar jag er.😄


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela