hemmamormor.blogg.se

Hej på dig. Eva heter jag. Jag bor i Aneby tillsammans med min make sedan 31 år. Tillsammans har vi två döttrar, Helena född 1981 och Madelene född 1983. 1986 lämnade vi vår tillvaro i Linköping efter att Göran, då 26 år gammal, köpt ett företag. Jag jobbar halvtid i företaget och resten av min tid ägnar jag åt att vara dagmormor åt mina fyra barnbarn. Två pojkar, Dante och Didrik, födda 2008 och 2010 och Stella och Olivia födda 2011 och 2012. Här kan du läsa om våra galna upptåg, min matlagning och andra stolligheter som vi hittar på. För sådana är vi, vi tar livet med en klackspark. Välkommen!

Jag och Göran

Publicerad 2014-07-30 13:44:57 i Allmänt,

Hej nu är vi hemkomna från vår äventyrsresa, jag ska berätta lite mer ingående om vår resa snart men här kommer några mer bilder så länge. 



Jag och Göran

Publicerad 2014-07-18 17:48:34 i Allmänt,

Vi är på äventyrsresa i Norge, jag ska berätta mera när jag kommer hem , jag har inte alltid tillgång till internet, men här är några bilder iallafall. 



Allmänt

Publicerad 2014-07-09 09:50:39 i Allmänt,

Igår var det en jättekul dag ,  vi  gav oss iväg redan på förmiddagen  för lite bad på en fin badplats i Örserum , det var långgrunt , finsandig botten och faktiskt inte så kallt i vattnet, jag badade mitt första utebad för i år, det var kul och skönt, jag och barnbarnen plaskade lekte och hade kul, det är verkligen härligt med barnbarn jag älskar dem så mycket allihopa.😘❤️ När vi hade badat färdigt så åkte vi vidare till Gränna där strosade vi lite och tittade på polkagriskokning m.m, sen åt vi middag nere på hamnkrogen tillsammans efter middagen så gick vi till husbilen och tog det lite lugnt, innan Helena Madde och .jag skulle byta om för att vi skulle zumba nere vid Grännahamnen. Helena och Madde skulle leda 4 st zumba låtar uppe på scenen mina duktiga zumbadöttrar som jag är så stolt över. Det var jättevarmt men jättekul att zumba lite svårare på gruset om man inte har gjort det förut, och det var första gången jag zumbade utomhus. Tack familjen Målquist och familjen Idh för en jättekul och jättetrevlig dag .😘❤️




















Allmänt

Publicerad 2014-07-06 18:43:18 i Allmänt,

Igår hade Göran lite öppet hus på sin verkstad, det var säkert 15 st som kom och tittade några var mycket intresserade, andra var mest nyfikna, vi bjöd på grillad korv med bröd också. Allt var väldigt uppskattat. Idag har jag ägnat mig åt att rensa bort ogräset från våran häck och Göran har fixat lite med vår husbil för imorgon ska vi in till Jönköping för att inhandla lite saker som vi behöver mer till vår semesterresa som blir till Norge. Bland annat ska vi köpa campingstolar och ett bord , sen blir det lite andra bra att ha grejor också. Jag berättar mer nästa gång. 😄🚐 

Allmänt

Publicerad 2014-07-03 19:01:06 i Allmänt,

Idag på eftermiddagen städade jag och gjorde Görans verkstad fin för han ska ha lite öppet hus på lördag och visa sina kundskaper med hans deiselpumpar som han är tekniker på. Dels kommer det några killar från Norge, och sen kommer det några andra  från lite här och var, några från samhället kommer säkert också. Han kommer att plocka isär en pump och förklara vad alla delar heter och vad det är för fel på en del delar och då varför pumpen inte  funkar o.s.v, sen sätter de ihop den som den ska vara och kör den i provbänken så att blir rätt inställd m. m. Han tror att det kommer säkert många , han kommer bjuda på lite korv så långt det räcker. Det blir säkert en både trevlig och givande dag för alla som kommer . Så här fin blev verkstaden när jag hade städat den, nu får det bli en jättegod ägg och räkmacka som belöning mums mums.






Allmänt

Publicerad 2014-07-03 07:40:07 i Allmänt,

Igår så bestämde Helena, Madde och jag att vi skulle dela på en låda med jordgubbar, vi fick 5 liter var, jag hade inte bestämt om jag skulle göra saft eller sylt, men det blev jättegod sylt som vi kan ha till pannkakorna eller gröten sen mums mums. 



Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela