hemmamormor.blogg.se

Hej på dig. Eva heter jag. Jag bor i Aneby tillsammans med min make sedan 31 år. Tillsammans har vi två döttrar, Helena född 1981 och Madelene född 1983. 1986 lämnade vi vår tillvaro i Linköping efter att Göran, då 26 år gammal, köpt ett företag. Jag jobbar halvtid i företaget och resten av min tid ägnar jag åt att vara dagmormor åt mina fyra barnbarn. Två pojkar, Dante och Didrik, födda 2008 och 2010 och Stella och Olivia födda 2011 och 2012. Här kan du läsa om våra galna upptåg, min matlagning och andra stolligheter som vi hittar på. För sådana är vi, vi tar livet med en klackspark. Välkommen!

Didrik,Olivia,Stella,Dahlia o jag.

Publicerad 2016-02-15 08:28:52 i Allmänt,

I tisdags var Didrik här och vi spelade spel, målade i målarböckerna  m.m, sen efter lunchen gick vi in till samhället och köpte oss fikabröd, vi ville fira fettisdagen så jag köpte en semla, men Didrik ville ha en sån där kringla med rosa strössel på istället och självklart fick han det. Här kan ni se hur gott det var och vi hade det så mysigt. 



I onsdags var det ju Olivia som var här och vi byggde massor med pussel, då har vi det så här roligt. 



Jag tog några fina bilder för vi fick ju lite mer snö efter att vi haft lite grön gräsmatta ett par veckor innan. 






När vi hade ätit lunch Olivia o jag så gick vi och matade änderna, de blev så glada. 



Sen var det ju simskola som vanligt också. 

På Tordagen var det Dahlia o Stella som var här och vi lekte affär, Stella arbetade i affären och Dahlia o jag var mamma o barn som skulle gå och handla i Stellas affär, i Stellas affär fanns det allt möjligt att handla , det fanns låtsas mat, mjukisdjur, leksaker m.m, vi målade i målarböcker och ritade teckningar. Efter lunchen så var det dags för Dahlia och sova middag och då passade Stella o jag på att bygga en snögubbe,så här fin blev den. 

På den här bilden mäter Stella sig och konstaterar att snögubben och hon är nästan lika långa. 

Här får vår fina snögubbe en kram av Stella. 

Jag fick göra fina råttsvansar på Dahlia som Stella tyckte var så fina. 

Och här fortsätter vi att leka att vi har varit och handlat i Stellas affär och Dahlia är jättenöjd med sitt inköp som ni ser. Till sist så önskar jag er en jättefin fortsatt bra dag. 


Olivia, Stella, Didrik o jag

Publicerad 2016-02-05 09:17:52 i Allmänt,

Den här veckan har Olivia o jag spelat memori och kasperteater, då har vi så här kul.




Stella o Didrik hade kul ute igår de lekte att de skulle ha lite picknick utan för lekstugan. 



Jag hittade ett fint löv som var lite frost på, jag tyckte det var fint så jag tog ett kort på det . 

Sen trodde Didrik att han också hittat ett löv med frost på, men det var visst en pappersbit, men det gör inget att det inte var ett löv Didrik tyckte att det var fint ändå, så vi sa att det fick vara ett löv  för det är ju fint fast det var en pappaersbit med frost på.

När barnbarnen gått hem för dagen så gick jag ut en på en promenad, då fotade jag lite det är så kul att ta lite fina bilder när man är ute o går, jag såg massor med fåglar som flög i en klunga, dem försökte jag fånga på bild  jättesvårt var det, jag visade bilderna för Göran när jag kom hem, då säger han så här varför har du kastat upp lite grus och fotat det, men som sagt det var jättesvårt att fånga dem på en bra bild, men jag försökte iallafall.



Men här kommer allafall ett par andra fina kvällsbilder från igår, ha en fortsatt fin helg. 




Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela