hemmamormor.blogg.se

Hej på dig. Eva heter jag. Jag bor i Aneby tillsammans med min make sedan 31 år. Tillsammans har vi två döttrar, Helena född 1981 och Madelene född 1983. 1986 lämnade vi vår tillvaro i Linköping efter att Göran, då 26 år gammal, köpt ett företag. Jag jobbar halvtid i företaget och resten av min tid ägnar jag åt att vara dagmormor åt mina fyra barnbarn. Två pojkar, Dante och Didrik, födda 2008 och 2010 och Stella och Olivia födda 2011 och 2012. Här kan du läsa om våra galna upptåg, min matlagning och andra stolligheter som vi hittar på. För sådana är vi, vi tar livet med en klackspark. Välkommen!

Allmänt

Publicerad 2016-04-04 10:13:05 i Allmänt,

Hejsan hoppsan nu är det jättelänge sen jag skrev något, men nu ska jag uppdatera er lite. Jag ska börja med att berätta att vi har sålt vår andra husbil och köpt oss en nyare Dethleffs husbil,visst är den fin.

Och här har jag bäddat i ordning sängen, visst ser det mysigt ut.

Premiärturen gick till Ullared för att handla in lite, det blev dels några födelsedagspresenter till Dahlia som fyller 2år nu den 13/4 och Didrik som fyller 6år den 8/6, och självklart köpte jag mig lite nya kläder m.m. Jag köpte en ny docka och en vagn till dockan, några nya målarböcker m.m som barnbarnen kan leka med när de är hos mig,se så kul Stella o Didrik tycker det var med nya  dockan och vagnen.



Sen på påskdagen hade vi en jättetrevlig familjemiddag hemma hos Helena o Chrille, vi hjälptes åt med maten vi grillade kött med klyftpotatis o potatisgratäng, sallad, och sen blev det kaffe med tårta till det, Helena hade gjort en så fin och god Vårtårta. Mums mums.Så här fina var  Stella o Olivia när de fick klä ut sig till påskkärringar, på skärtorsdagen.

Den här helgen har vi varit i Blekinge  och vi har bott på en fin ställplats som heter Tosteberga hamn och ligger så jättefin, kolla här får ni se.



Oj här tog även en bild på oss själva också.




Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela