hemmamormor.blogg.se

Hej på dig. Eva heter jag. Jag bor i Aneby tillsammans med min make sedan 31 år. Tillsammans har vi två döttrar, Helena född 1981 och Madelene född 1983. 1986 lämnade vi vår tillvaro i Linköping efter att Göran, då 26 år gammal, köpt ett företag. Jag jobbar halvtid i företaget och resten av min tid ägnar jag åt att vara dagmormor åt mina fyra barnbarn. Två pojkar, Dante och Didrik, födda 2008 och 2010 och Stella och Olivia födda 2011 och 2012. Här kan du läsa om våra galna upptåg, min matlagning och andra stolligheter som vi hittar på. För sådana är vi, vi tar livet med en klackspark. Välkommen!

Allmänt

Publicerad 2015-12-16 07:59:30 i Allmänt,

Oj oj oj nu var det ett tag sen jag skrev och berättade vad vi har gjort och fått vara med om , vi har varit på vårt första Pippi Långstumpskalas, det är vårat barnbarn Olivia som fyllde 3år nu den 12 december, hon är vår egna Pippi Långstrump❤️ här är några bilder där ifrån, det är moster Helena som har gjort tårtan som ni kan se så är det ju Ville Villekulla, och mamma Madde har pyntat och grejat hon ville också bidra lite så hon flätade sitt hår så hon blev Pippi också. 







Vi har varit på en jättefin och frostig promenad och då kunde jag inte hålla mig , jag var tvungen och ta lite fina naturbilder. 




Här har vi en glad Göran . 

Sen så har vi ju sett fina små lucior, och en fin pepparkaksgubbe såklart. 



Här ska ni få en liten julhälsning också. 



Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela