hemmamormor.blogg.se

Hej på dig. Eva heter jag. Jag bor i Aneby tillsammans med min make sedan 31 år. Tillsammans har vi två döttrar, Helena född 1981 och Madelene född 1983. 1986 lämnade vi vår tillvaro i Linköping efter att Göran, då 26 år gammal, köpt ett företag. Jag jobbar halvtid i företaget och resten av min tid ägnar jag åt att vara dagmormor åt mina fyra barnbarn. Två pojkar, Dante och Didrik, födda 2008 och 2010 och Stella och Olivia födda 2011 och 2012. Här kan du läsa om våra galna upptåg, min matlagning och andra stolligheter som vi hittar på. För sådana är vi, vi tar livet med en klackspark. Välkommen!

Allmänt

Publicerad 2015-05-28 09:00:25 i Allmänt,

Nu börjar man komma till rätta med tiderna igen, det är ju svårt med tidsomställningen, för det är 6 timmars skillnad, det har varit svårt att gå lägga sig, och då blir man trött på eftermiddagen i stället. Men det är det värt med allt fantastiskt som vi har fått uppleva och se, vi har ju fått nya vänner också, hade så kul med Christina, Roffe, Sofia, Micke, Maria o Lars. Här kommer ytterligare några bilder från resan, hoppas ni inte tycker att det blir tjatigt. 


Här är vi på Seaworld i Orlando, och tittar på säl och späckhuggarshow. 





Jag visar några fler bilder från Magic Kingdom också, det här är från paraden. 





Och här är vi på en båttur och få se krokodilerna lite läskigt var det, men samtidigt spännande. 

Oj här är visst Dieselmeken på stadspromenad i Miami och undrar åt vilket håll ska vi gå åt nu då?


Jag o Göran

Publicerad 2015-05-25 22:55:50 i Allmänt,

Här ska ni få se några fler bilder från vår Amerikaresa och även härliga bilder från vår Kryssning till Bahamas. 

Det här är en sten från månen. 



De här bilderna är från Miami Beach. 





Här är det några bilder från fartyget, visst ser det härligt ut. 





Här var det jättevarmt så det var så skönt att bada här, det var många fiskar i vattnet också, både små gula fiskar med svarta ränder och fiskar som var ca 30cm långa vitgråa, jag tyckte det var lite läskigt när jag skulle gå i vattnet och de kom mot mig, en gång kom en mot mitt ben oj oj vad det killades.

Jag o Göran

Publicerad 2015-05-23 23:14:19 i Allmänt,

Nu är vi hemma igen efter vår fantastiska Amerikaresa, vi har fått uppleva massor med äventyr och träffat många nya vänner,men nu  är det skönt att komma hem igen, framför allt få träffa alla i vår familj och våra fina barnbarn.😘❤️. Tack så jättemycket för den goda middagen med jättegod rabarberpaj till efterrätt familjen Idh och familjen Målqvist.😄❤️Den får⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ utav fem tack än en gång 🍖🍟🍰 vi ses i morgon då ska vi fira Markus födelsedag hipp hipp hurra för honom. 🎈🎁🎉🎂. Här kommer ytter liggare några bilder från vår Amerikaresa . 


















Ni får hålla tillgodo med de här bilderna så länge så får ni se några av dem andra nästa gång . 

Göran o jag

Publicerad 2015-05-11 15:08:08 i Allmänt,

Här kommer några bilder på vad vi har fått uppleva hittills på vår resa i USA, och vi har det jättebra, lärt känna många nya personer, det är varmt och skönt ca 22-27 grader. 😄😄😄😄😄😄😄🌞🌞🗽 i dag ska vi besöka några museer, ett indianmuseum och ett rymdmuseum.




Håll till godo så länge.

Allmänt

Publicerad 2015-05-05 09:12:23 i Allmänt,

I helgen hade Helena o Madde ordnat med en kusinträff, de flesta kunde komma, det var bara några som inte kunde komma. Det var jättekul vi fick också träffa de flesta, i fredags kom Marie med sina flickor Agnes o Sigrid, och Madde med sina flickor Stella o Olivia och hälsade på mig jättekul, Helenas pojkar Dante o Didrik var redan här och här sitter alla barnen i min soffa och äter äpple, det är bara Sigrid o Dahlia som inte är med , Sigrid sov o Dahlia var hemma.

Efter en liten stund gick vi hem till Madde , jag blev medbjuden på lunch där, Maries pojkvän Johan var hos Göran han ville se Görans verkstad och vad han jobbar med, han tyckte det var kul o intressant. Tiden gick så fort och vi hade så trevligt, efter en liten stund kom Helena till Madde och då skulle de åka upp till lokalen som de ska vara i i morgon och duka och fixa lite , och vi andra följde med också för att hjälpa till. När det var färdigt med allt fixandet i lokalen så åkte vi hem och varvade ner lite, för lite senare skulle vi ha en grillkväll hos Madde o Markus, oj så gott allt var, Helena hade gjort en jordgubbsmousse som var supergod. Tack så mycket alla för jättegod mat efterrätt och gott sällskap.😄

Lördagen började med en långfrukost, sen var vi bjudna på lunch hos Madde o Markus då hade även Emelie , David och deras pojkar Fabian o Elliot kommit, och snart ska Fabian o Eliott få ett syskon det är bara tre veckor kvar tills det är dags. Emelie hade gjort två stycken pajer som hon hade med sig till lunchen, en med skinka o ost och en med färs o ost,Madde gjorde pizzanullar allt var jättegott, tack alla ännu en gång för jättegod mat o ch gott sällskap. 😄




Här är en liten bild på Göran ,Marie och hennes yngsta dotter Sigrid som är tre månader, hon var så söt. 


Men här ska ni få se några bilder på mig när jag var liten som jag har fått tag på, och som jag inte visste att de fanns, men jättekul att jag hittat dem tack vare Madde, som luskade reda på dem när hon ville ha lite bilder och annan information , när hon gjorde ett släktträd på min sida till kusinträffen i helgen. 





Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela